klicka på bilden för att förstora

Pro Palette - On The Glow

1,339 kr

OFRA's Professional Makeup Palette - ON THE GLOW består av sex bästsäljande OFRA highlighters och bronzers: Beverly Hills Highlighter, Rodeo Drive Highlighter, Blissful Highlighter, California Dream Triangle, 3D Egyptian Clay Bronzer och Americano Bronzer. On The Glow är det ultimata verktyget för att uppnå en gudomligt glow. Denna fantastiska palett är lämplig för alla hudtoner och kan också användas som ögonskuggor utöver som highlighters och bronzers. Oavsett om du är en makeupartist på språng eller en skönhetsentusiast som älskar variation, är denna palett allt du behöver för en perfekt look. OFRA använder högsta kvalitetspärlor och vätska till sin patenterade teknik för att ge en oöverträffad pigmentering och glow.

Detta ingår i paletten:

  • Beverly Hills Highlighter- innehåller fem olika nyanser som kan användas var för sig eller tillsammans för ett glow som kompletterar alla hudtoner.
  • Rodeo Drive Highlighter - en mångsidig och allmänt smickrande solkysst guldig nyans.
  • Blissful Highlighter - en lyxig gyllene bronzer/highlighter med rosiga undertoner. "Blissful" kan användas som en highlighter, ögonskugga eller blush topper.
  • California Dream Triangle - innehåller tre nyanser, inklusive en matt bronzer, en matt rouge och en skimmrig bronzer.
  • 3D Egyptian Clay Bronzer - en flerdimensionell bronzer och highlighter.
  • Americano Bronzer - en bronzer med en varm ton och en lätt skimrande finish.

Applicera bronzer med en stor puderborste där solen naturligt träffar ansiktet, såsom panna, kinder, näsa och haka.

Applicera highlighter med en mindre borste för mer precision på de höga punkterna i ansiktet, såsom kindben, ögonbrynsben, nästipp, amorbåge och ovanför ögonbrynen.