klicka på bilden för att förstora

Volume Lip Balm - Proclé Volume Lip Balm Collection

249 kr

Proclé är framtaget av ett svenskt expertteam som haft en nordisk livsstil och skönhetsrutin i åtanke. Med ett sportigt utbud som passar dig som är till lika delar aktiv som medveten, vill Proclé skapa attraktiva produkter som fungerar i en händelserik vardag. Sedan lanseringen år 2011 har Proclé sålt i elva stift om dagen. Proclé Volume Lip Balm är med andra ord ett stilsäkert val. 

Proclé Volume Lip Balm är ett svenskt återfuktande läppbalsam som ger dina läppar skydd, men också en boost för att skapa en lätt fyllig effekt. Berikad med kollagen, chiliextrakt och hyaluronsyra som skapar en subtil volym. Mauve är den bäst sålda nyansen i Procléserien och ger en vacker, beigerosa ton som är lite mer mogen än det lite yngre och mer iögonfallande syskonet Pink. Nude ligger mycket nära läpparnas egen rosa ton och ger endast ett stänk av färg. Clear är transparent och en briljant produkt att bära med sig i sminkväskan, då den också går att använda i kombination med andra favoritläppstift.  

OBS: En volymgivande produkt reagerar alltid olika från person till person. Det innebär att effekten kan bli mer eller mindre och individuellt anpassad utifrån hur just dina läppar fungerar. Det är normalt att det uppstår en lite pirrande eller stickande känsla någon minut efter användning, då chiliextraktet verkar. Effekten är övergående och helt ofarlig, men kan kännas ovan till en början.    

Petrolatum, Paraffin Wax, Paraffinum Liquidum, Cera Alba, Isononyl Isononanoate, Isopropyl Myristate, Stearalkonium Hectorite, Isopropyl Titanium Triisostearate, Propylene Carbonate, Polyhydroxystearic Acid, Aqua, Ethylhexyl Stearate, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Polyglyceryl Diisostearate/Polyhydroxystearate/Sebacate, Sodium Isostearate, Ricinus Communis Seed Oil, Aroma, Collagen, Caprylyl Glycol, Elastin, Lactic Acid, Tocopheryl Acetate, Capsicum Frutescens Fruit Extract.

May Contain (+/-): Titanum Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491),Red 28 Lake (CI 45410).

OBS: Undvik produkten om du är överkänslig mot chili. 

Applicera som ett vanligt läppbalsam.

En volymgivande produkt reagerar alltid olika från person till person. Det innebär att effekten kan bli mer eller mindre och individuellt anpassad utifrån hur just dina läppar fungerar. Det är normalt att det uppstår en lite pirrande eller stickande känsla någon minut efter användning, då chiliextraktet verkar. Effekten är övergående och helt ofarlig, men kan kännas ovan till en början. En fin effekt är att använda nyansen Clear före du applicerar ditt eget favoritläppstift i färg. Du får då en jämnare yta som är mjuk och följsam. 

OBS: Undvik produkten om du är överkänslig mot chili. 

Proclé nyckeln till svensk skönhet

Proclé, som betyder nyckel på franska, är ett svenskt märke som funnits på marknaden sedan 2011. Under 2016 påbörjades en ansiktslyftning och i samband med den, utgick nästan hundra procent av det tidigare sortimentet. Delar av det säljer vi ut här på Colorsvibe till riktigt låga priser och du hittar varorna i vår outlet. Under 2017 kommer nya produkter att lanseras och precis som bästsäljaren Volume Lip Balm kommer nyheterna att ha sin rot i det typiskt nordiska. Colorsvibes vVD Charlotta berättar: 

”Vi vill utveckla Proclé och skapa en produktlinje som är användbar, stilren och avskalad, precis som det typiskt skandinaviska. Nyheterna ska fungera för hela familjen, ha ett modernt doftspektra och återspegla platser vi älskar.” Sedan lanseringen för sex år sedan har Proclé Volume Lip Balm sålt i elva exemplar om dagen. Flera influencers, bland andra Linda Hallberg, har testat produkten och imponerats av dess effekt i kombination med priset. Stiftet finns i tre färger och en transparent version, där samtliga ger en subtil volym. De aktiva ingredienserna collagen och chili genererar den där lite stickande känslan som lip boosters ofta har och som är snabbt övergående. Charlotta avslöjar:
”Vi på kontoret har alla olika favoriter av Volume Lip Balm och använder dem till helt olika looker. När nyheterna kommer från Proclé är vi övertygande om att det kommer bli samma sak och alla kommer att välja ut just sin favoritplats i Stockholm, mer än så kan vi dessvärre inte säga...” Relaterade produkter