CLICK IMAGE TO ZOOM

Volume Lip Balm - Proclé Volume Lip Balm Collection

249 kr

Proclé Volym Lip Balm Collection - ett kit med fyra läppbalsam från Proclé. En återfuktande läppbalsam som både ger din läppar skydd, men också ett uppsving för att skapa mer volym. Berikad med kollagen, chili extrakt och hyaluronsyra, som har en voluminös effekt.

Petrolatum, Paraffin Wax, Paraffinum Liquidum, Cera Alba, Isononyl Isononanoate, Isopropyl Myristate, Stearalkonium Hectorite, Isopropyl Titanium Triisostearate, Propylene Carbonate, Polyhydroxystearic Acid, Aqua, Ethylhexyl Stearate, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Polyglyceryl Diisostearate/Polyhydroxystearate/Sebacate, Sodium Isostearate, Ricinus Communis Seed Oil, Aroma, Collagen, Caprylyl Glycol, Elastin, Lactic Acid, Tocopheryl Acetate, Capsicum Frutescens Fruit Extract.

May Contain (+/-): Titanum Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491),Red 28 Lake (CI 45410).

Proclé nyckeln till svensk skönhet

Proclé, som betyder nyckel på franska, är ett svenskt märke som funnits på marknaden sedan 2011. Under 2016 påbörjades en ansiktslyftning och i samband med den, utgick nästan hundra procent av det tidigare sortimentet. Delar av det säljer vi ut här på Colorsvibe till riktigt låga priser och du hittar varorna i vår outlet. Under 2017 kommer nya produkter att lanseras och precis som bästsäljaren Volume Lip Balm kommer nyheterna att ha sin rot i det typiskt nordiska. Colorsvibes vVD Charlotta berättar: 

”Vi vill utveckla Proclé och skapa en produktlinje som är användbar, stilren och avskalad, precis som det typiskt skandinaviska. Nyheterna ska fungera för hela familjen, ha ett modernt doftspektra och återspegla platser vi älskar.” Sedan lanseringen för sex år sedan har Proclé Volume Lip Balm sålt i elva exemplar om dagen. Flera influencers, bland andra Linda Hallberg, har testat produkten och imponerats av dess effekt i kombination med priset. Stiftet finns i tre färger och en transparent version, där samtliga ger en subtil volym. De aktiva ingredienserna collagen och chili genererar den där lite stickande känslan som lip boosters ofta har och som är snabbt övergående. Charlotta avslöjar:
”Vi på kontoret har alla olika favoriter av Volume Lip Balm och använder dem till helt olika looker. När nyheterna kommer från Proclé är vi övertygande om att det kommer bli samma sak och alla kommer att välja ut just sin favoritplats i Stockholm, mer än så kan vi dessvärre inte säga...” Related Products