Klicka på bilden för zoom

K-Kushion Eyeshadow - Powder Hug

99 kr

Hoppa på K-beauty trenden med att applicera denna färgsprakande och lekfulla gelpuderskugga på dina ögon! K-Kushion Eyeshadow har ett urval av fem metalliska skuggor som appliceras med en cushion-applikator för en byggbar och långvarig skimrande finish. Powder Hug har en härligt grön nyans med ett fint skimmer som lyser upp dina ögon. 

Mica, Hydrogenated Polyisobutene, Caprylic/Capric Triglyceride, Cyclopentasiloxane, Isododecane, Cyclohexasiloxane, Phenoxyethanol, [+/- CI 77891, CI 77499, CI 77492, CI 77491, CI 77288, CI 77007, CI 42090, CI 19140, CI 16035].

Produkten har en mjuk kuddliknande applikator som du sveper över ögonlocket för att täcka dina ögon i lyster och glans. Ett tips är att använda Eye Base Eyeshadow Primer från Models Own innan applicering för bästa resultat. 

Inspiration från trendiga Korea


Cushion-trenden från Asien har tagit skönhetsvärlden med storm och idag finns det allt från cushion-foundation tilll cushion-highlighters. Models Own har tagit inspiration från den heta trenden och gjort sin egen twist! Models Own är kända för sitt nytänkande, färgsprakande och lekfulla touch – vilket inte är ett undantag i deras K-Kushion kollektion. Med influenser från Korea har Models Own satt sin egen prägling på trenden och skapat festliga och roliga produkter. Alla produkterna är flytande och har en cushion-applikator som kan användas för applicering – de är i princip idiotsäkra att använda och bäst av allt är att du kan fixa till ditt smink vart du än befinner dig! Dessutom ger kudden en jämn applikation och det ser aldrig kakigt eller överdrivet ut.


 


K-Kushion kollektionen är otroligt mångsidig! Tack vare den kuddliknande applikatorn kan du bestämma själv hur finishen ska vara. Till exempel, om du vill ha en naturlig och uppfriskande look kan du applicera ett tunt lager av K-Kushion Blusher på kinderna, dutta på lite K-Kushion Lipgloss i mitten av läpparna och applicera lite K-Kushion Glow på kindbenen!


 


 Å andra sidan kan du med K-Kushion låta din kreativitet flöda! Kollektionen innehåller tre fräscha blushers, två highlighters som liknar pärlemor, fem poppiga läppglans och fem färgglada ögonskuggor – men självklart kan du använda alla produkter hur du vill! Till exempel kan highlighterna appliceras på dina ögon för lite extra skimmer eller varför inte använda ögonskuggorna på läpparna?! Våga pusha makeupgränserna och tänka utanför boxen! Men K-Kushion kan du antingen köra på en färgglad eller naturlig look! 


Relaterade produkter