Klicka på bilden för zoom

Luxestick Lipstick (Velvet) - Baby Kiss

129 kr

Baby Kiss, som är en ljus nyans som drar mot nude, är en mycket användbar färg som är lätt att applicera och få till med snyggt resultat. Den lyxiga silverhylsan har Models Owns logotype diskret lagd längs ena sidan. Det är en fin placering som gör hylsan mer intressant. I brist på fickspegel fungerar också förpackningen för hjälp vid applicering, vilket ju är briljant uttänkt. Liksom att locket förseglas med hjälp av magnet. Stiftet är frikostigt tilltaget och traditionellt utformat med en krämig formula som glider på läpparna och ger en trendig, matt sammetsfinish. 

Models Own har på kort tid blivit många beauty influencers darling och bland annat skriver den professionella bloggaren Annica Englund i ett inlägg från Juli 2016 "Luxestick Matte Lipstick, produkten som följer med i min väska numera. Ett läppstift som ger matta läppar, har en väldigt behaglig konsistens och glider lätt på vid applicering." Vi på Colorsvibe gillar också kombinationen av mer dämpade effekter ihop med en smidig formula. Ett smart drag av Models Own.  

Models Own är ett brittiskt varumärke med huvudkontor i hippa världsstaden London. De har på kort tid profilerat sig som ett mycket prisvärt varumärke med hög kvalitet och ständigt aktuellt produktflöde. De utmanar ofta med nyhetssläpp, överraskande samarbeten och limiterade kollektioner. Models Own är med där det händer och dokumenterar det mesta på Instagram (#modelsownnordics).  

Ingredients: Paraffinum Liquidum, Ceresine, Ethylhexyl Palmitate, Silica, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-1, Cera Alba, Propylparaben, BHT, [+/- CI 15850 (D&C Red NO.7 Lake), CI 15850 (D&C Red NO.6 Lake), CI 15850 (D&C Red NO.6), CI 42090, CI 45410, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77891].
Tillsammans med lip linern Line & Define Lip Liner skapar du form och färg. Applicera gärna stiftet med en läppensel för ett jämnare resultat som du har mer kontroll över. Bit av på en makeupservett för att göra dig av med överflödigt pigment som annars lätt fastnar på tänderna. 

Pauline rockar Pride!I juni arrangerande vi tillsammans med Models Own en model search på Instagram. Gensvaret var otroligt bra och vi fick in massor av fina, starka och intressanta ansikten. Efter att juryn med Anna- Karin Hellborg i spetsen sagt sitt, korades stockholmstjejen Pauline Kvist som vinnare. Pauline är en glad och kreativ tjej som egentligen inte använder så värst mycket smink till vardags, men ändå tycker att makeup är himla kul!Inför Pride skapade vår makeupartist en fantastisk regnbågslook på Pauline med paletten Full Moon från Models Own. Den har tidigare synts i blogginlägg från bland andra Ida Kyllerman (Spindel Sven). Vi frågade Pauline, som gjort en hel del fotograferingar förut, vilka som är hennes bästa knep framför kameran.”Det är ju alltid en utmaning att försöka få alla att bli nöjda, men det hjälper att värma upp en stund framför kameran. Dessutom tycker jag att man tjänar på att prata ihop sig med fotografen innan så att man bättre förstår hur hen jobbar. Och att veta vilka som är ens bästa vinklar. Man kan öva själv framför en spegel eller varför inte ta självportträtt?”Full Moon är en helvegansk palett med tio starka nyanser. Några är matta och drar mer mot neon medan andra har ett riktigt disco- skimmer. Models Own är kända för sin bredd när det gäller just ögonmakeup och de har flera varianter i sortimentet att välja bland. När det gäller just looken som Pauline bär för att fira Pride och det faktum att man måste få vara precis som man är, hälsar vår makeupartist att tålamod är nyckeln.”När man arbetar med så många toner samtidigt kan det hjälpa att skissa makeupen först på ett vanligt A4- papper och lägga tonerna mot varandra. Nästa steg är att testa dem man är osäker på på armen. När man fått en bra känsla för vilka som fungerar att kombinera, börjar man lägga makeupen runt själva ögat.”Vi frågade Pauline hur hon brukar fira Pride och hon svarar:”Pride känns som en glad, men framförallt färgglad, vecka. Man kan träffa riktigt spänannde folk! Det är kul att se att så många vill vara med och fira frihet! Jag har själv aldrig gått i paraden, men det kanske är i år det händer, vem vet?!”