klicka på bilden för att förstora

Color Harmony Blush Palette - Berry Rays

229 kr

Berry Rays är en rougepalett med fyra härliga nyanser. Färgerna är skapade för att kunna användas tillsammans eller var för sig. Rougen är rik på pigment, så väldigt lite behövs på borsten för att ge effekt. Applicera färgerna var för sig för att forma och framhäva dina kindben eller blanda de olika nyanserna för att få en egen unik färg. Produkten finns i fyra olika shades, från svalare toner till mer varma. Är du osäker på vilken som passar just dig? Ett bra knep kan vara att kika på olika kändisar som liknar en själv. De har ofta professionella makeupartister kopplade till sig som väljer ut deras perfekta looker. Är du en Kylie Jenner, Emma Stone eller Lupita Nyong'o? När du hittat din celeb att ta rygg på, kopierar du bara- smart va!? 

Talc, Mica (CI 77019), Dimethicone, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Isostearyl Neopentanoate, Zinc Stearate, Polybutene, Isospropyl Isostearate, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Hexylene Glycol, Tocopherol, Lecithin, Ascorbyl Palmitate, Glyceryl Stearate, Glyceryl Oleate, Citric Acid, Tin Oxide. +/- May Contain: Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Red 7 Lake (CI 15850, Ultramarines (CI 77007).

Svep borsten över de färger du vill använda och applicera sedan produkten på kindbenen. Blanda färgerna för att skapa din egna unika färg eller använd en i taget. Bygg på med flera lager för ökad effekt. Ett smart trick är att lägga rougen i dagsljus, då ser man bättre hur den "tar" och det blir lättare att få till en snygg spridning snarare än att allt blir centrerat på en enda punkt.