klicka på bilden för att förstora

Quickbrow Micro Brow Pencil - Light Brown

79 kr

Detta är din bästa vän för att skapa snygga ögonbryn! Du kan antingen skapa en naturlig look eller mer definierade ögonbryn med QuickBrow Micro Pencil tunna applikator. Fyll i dina ögonbryn med ena änden och trimma samt borsta igenom med den andra. 


Dicalcium Phosphate, Polyethylene, Isododecane, Hydrogenated Styrene/Methylstyrene/Indene Synthetic Copolymer, Synthetic Japanese Wax, Octyldocecanol, Vp/Hexadecene Copolymer, Mica (Ci 77019), Disteardimonium Hectorite, Polyhydroxystearic Acid, Propylene Carbonate, Lecithin, Pentaerythrityl Tetra-Di-T –Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Citric Acid. +/- May Contain: Iron Oxides (Ci 77491, Ci 77492, Ci 77499), Titanium Dioxide (Ci 77891).

Använd små och korta drag och fyll i ögonbrynet där det är extra glest. Borsta ögonbrynet uppåt med hjälp av borsten för att skapa en naturlig look. Avsluta med Jordana Fabubrow Shape & Set Gel för att skapa fylligare ögonbryn som sitter på plats hela dagen. 


Välkommen Jordana!Det amerikanska sminkvarumärket Jordana finns nu på Colorsvibe! Jordana är ett mycket populärt color cosmetics-varumärke som länge funnits i USA där återförsäljare som Walgreens och Kmart har gjort varumärket tillgängligt för en bred publik. Jordana är ett prisvärt varumärke som är omtyckt av många stora amerikanska Youtubers, såsom Kathleen Lights, Tati Westbrook, Carli Bybel och Casey Holmes. Kathleen Lights sa i hennes Youtubevideo ”My ALL TIME FAVORITE Drugstore Makeup| 2016” att hennes Best Lash Extreme Mascara från Jordana är en av hennes favoritmascaror i den prisklassen. Hon betonade även att hon älskade Easyliner For Lips från Jordana för att de är krämiga, har en in- och utdragbar förpackning, glider enkelt på läpparna, håller hela dagen och självklart för att de har ett otroligt lågt pris. Hennes exakta uttryck var ”I LOVE THEM SO MUCH!”.

Jordana ägs, produceras och drivs av samma ägarfamilj som det framgångsrika systermärket Milani. Jordana har samma produktionsrötter som Milani, men har en något snålare förpackningsdesign, vilket möjliggjort att produkterna är mer prisvänliga. Hurra!

Jordana har ett brett och välsorterat utbud som gör att alla sminkentusiaster kan testa trender utan att det behöver kosta skjortan. Produktserien är så kallad full face, vilket innebär att allt som en användare behöver för att lägga sin makeup till vardag och fest, finns med. Sortimentet är genomtänkt och genomarbetat med allt från fulltäckande basprodukter till fina ögonskuggspaletter och trendiga flytande läppstift.

Jordana testar inte på djur och dessutom är en stor andel av sortimentet veganskt, vilket innebär att produkterna inte innehåller ingredienser med animaliskt ursprung.

Relaterade produkter