klicka på bilden för att förstora

Quickbrow Micro Brow Pencil - Light Brown

79 kr

Detta är din bästa vän för att skapa snygga ögonbryn! Du kan antingen skapa en naturlig look eller mer definierade ögonbryn med QuickBrow Micro Pencil tunna applikator. Fyll i dina ögonbryn med ena änden och trimma samt borsta igenom med den andra. 


Dicalcium Phosphate, Polyethylene, Isododecane, Hydrogenated Styrene/Methylstyrene/Indene Synthetic Copolymer, Synthetic Japanese Wax, Octyldocecanol, Vp/Hexadecene Copolymer, Mica (Ci 77019), Disteardimonium Hectorite, Polyhydroxystearic Acid, Propylene Carbonate, Lecithin, Pentaerythrityl Tetra-Di-T –Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Citric Acid. +/- May Contain: Iron Oxides (Ci 77491, Ci 77492, Ci 77499), Titanium Dioxide (Ci 77891).

Använd små och korta drag och fyll i ögonbrynet där det är extra glest. Borsta ögonbrynet uppåt med hjälp av borsten för att skapa en naturlig look. Avsluta med Jordana Fabubrow Shape & Set Gel för att skapa fylligare ögonbryn som sitter på plats hela dagen. 


Alexandra testar Jordana!


I december 2017 lanserades det populära varumärket Jordana på Colorsvibe och det har varit riktigt kul att få packa upp och swatcha alla nyheter! Men vi insåg att vi behövde en erfaren bloggare för att ge liv till Jordanas sortiment! Så vi tyckte att Alexandra, som driver skönhetsbloggen awamakeup, skulle passa perfekt! En snöig eftermiddag i december kom Alexandra till vårt kontor för att testa och göra en look med produkter från Jordana. Följ med hennes look steg för steg!

   

Steg 2: För att skapa definition applicerade Alexandra Sculpt N' Go Creamy Contour Stick i nyansen Light. Med sin stick-formula var det enkelt att skulptera ansiktet utan att behöva en pensel. Alexandra använde bara en makeupsvamp för att mjuka upp kanterna. 

Steg 1: Alexandra började med basen genom att applicera Complete Cover 2-in-1 Concealer & Foundation med hjälp av en makeupsvamp för att jämna ut huden och täcka olika problemområden. 


  

Steg 3:
Till ögonen använde Alexandra olika paletter från Made To Last Eyeshadow Collection. För att definiera ögongloben och skapa definition till ögonlooken använde hon paletten Make Me Matte. Alexandras favorit var paletten Plumbelieveable som har ett lila färgschema! 


   

Steg 4: Alexandra applicerade Best Lash Extreme Mascara för att ge ögonfransarna både volym och längd!

Steg 5: Till ögonbrynen använde Alexandra först Quickbrow Micro Brow Pencil för att skapa fylliga och definierade ögonbryn. För att sätta dem på plats applicerade hon Fabubrow Shape & Set Gel.


  

Steg 6: För att ge lite färg till ansiktet svepte Alexandra Blush Powder i nyansen Tawny Beige över kinderna, vilket blev en ny rougefavorit för Alexandra!


Steg 7: Till läpparna valde Alexandra att applicera Sweet Cream Matte Liquid Color i nyansen Crème Brulee!


Steg 8: Looken är klar! Så fint!

Produkter relaterade till detta inlägg