klicka på bilden för att förstora

Highlighter - Skin Frost - Mint Condition

230 kr 329 kr

Jeffree Stars highlighters är något utöver det vanliga! De har en mjuk och smörig formula som är lätt att arbeta med och ger ett bländande resultat! Jeffree är känd för att vara innovativ och släppa kreativa och roliga produkter där Mint Condition är inget undantag! Den har en häftig grön nyans som kan användas över hela kroppen! Varför inte använda den som en ögonskugga eller som en cool highlighter? Dessutom passar Mint Condition perfekt till mer roliga tillställningar, såsom maskerader! 

Ingredients: Magnesium Myristate, Zinc Stearate, Calcium Sodium Borosilicate, Calcium Aluminum Borosilicate, Synthetic Fluorphlogopite, Silica, Triethylhexanoin, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Hexylene Glyco. May Contain (+/-) Titanium Dioxide (Cl 77891), Mica (Cl 77019), Iron Oxides (Cl77491, Cl 77492), Manganese Violet (Cl 77742), Ferric Ferrocyanide (Cl 77510), Yellow 5 Lake (Cl 19140), Blue 1 Lake (Cl 42090)

Mjuk och smörig formula som är lätt att arbeta med. Jeffree Star tipsar att en borste gör jobbet vid applicering allra bäst och att det inte behövs särskilt mycket för att få ett starkt resultat. Produkten kan också användas torr som fuktig.  

MauritzMakeup Testar Jeffree Star Cosmetics


Youtubern Linus Hoflund (MauritzMakeup) fick redan som barn upp ögonen för makeup genom sin mamma. Under uppväxten lånade han i smyg hennes produkter, för att så småningom börja köpa dem själv. Smink har därefter följt honom genom livet som en stor passion och han berättar att han idag ser makeup som ett verktyg i skapandet och en möjlighet att tillfredsställa sin kreativitet. Vi frågade Linus vad han tycker om Jeffree Star Cosmetics och han svarade:


Jeffree är en Gud inom hbtq och makeupvärlden! Han är någon jag ser mycket upp till. "I live for Skin Frost!"

Vi bad Linus i egenskap av hängivet Jeffree Star- fan att tolka Jeffree Stars vårnyheter. Han fick fria händer att laborera med Velour Liquid Lipstick, Androgyny- paletten och många fler färgstarka produkter. Följ med i hans look nedan, steg för steg.   
Linus använder ögonskuggor ur Androgyny-paletten.Linus applicerar färgen "Safe Word" över ögonlocket och "Charm" i globlinjen. Därefter lägger han "Dominatrix" på den yttre delen av ögonlocket och tonar den utåt och uppåt tillsammans med "Frosting" och "Fetish".Därefter tar Linus Skin Frost i färgen "Mint Condition" som han applicerar på kindbenen.
Han lägger även "Mint Condition" på brynbenet för att göra sminkningen mer effektfull.Innan Linus går vidare med läppstift så skrubbar han läpparna med Lip Scrub "Mojito". Matta läpprodukter framhäver lätt torra läppar, men en skrubb löser problemet!
Därefter applicerar Linus först Velour Liquid Lipstick i färgen "No Tea, No Shade" över hela läpparna och sedan lite av "I'm Nude" i mitten av underläppen för att skapa illusionen av större läppar.
Som en sista touch applicerar Linus även lite av Skin Frost "Mint Condition" över den ljusa delen på läpparna. Produkter relaterade till detta inlägg

Relaterade Inlägg

Relaterade produkter