klicka på bilden för att förstora

Skin Frost - Summer Snowcone

230 kr 329 kr

Summer Snowcone är en pigmentrik highlighter med en metallisk lyster och en varm, gyllene nyans. Produkten tillhör den eftertraktade och limiterade Summer Chrome Collection och ger ett härligt, sommarfräscht glow.

En highlighter presterar alltid individuellt då alla har olika grundton i huden. Applicera därför din highlighter i dagsljus för att se precisionen i ditt resultat och tänkt på att det skilja från produkt till produkt. Kom också ihåg att stråtätheten i din borste påverkar om din finish blir mer kraftfull eller mindre dominant. Det är orsaken till att en produkt ofta upplevs som väldigt intensiv när man swatchar den med fingrarna. Summer Snowcone är mer chunky i sin formula än andra highlighters och därför kan det krävas lite tålamod för att applicera den perfekt. 

Vi gillar särskilt den glansiga förpackningen som känns lyxig och påkostad. Dessutom får Jeffree Star ett extra plus för spegeln. 

Upplagan på denna produkt är extremt begränsad och vi reserverar oss därför för slutförsäljning.  

Calcium Aluminum Borosilicate, Mica, Triethylhexanoin, Magnesium Myristate, Zinc Stearate, Silica, Zinc Myristate; Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Hexylene Glycol, Phenoxyethanol, [+/-:CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77891]
Applicera med en pensel på de höga punkterna i ansiktet såsom på kindbenen, näsryggen, brynbenet och amorbågen. Highlightern kan även användas som ögonskugga.

Chrome Limited Edition


Redan som barn var Jeffree Star fascinerad av smink och hur produkterna kunde förändra ansiktet och dess olika uttryck. Genom uppväxten kom makeup att spela stor roll och efter en framgångsrik musikkarriär som DJ i Los Angeles, valde Jeffree Star att slutligen utveckla sitt eget märke.

 

”My goal is to create products that do exactly what they say and that actually last”

 

Jeffree Star sätter stort värde vid kvalitet och lägger mycket tid på att ta fram produkter som han verkligen kan stå för. Hans highlighters och ögonskuggor är kända för att vara rikt pigmenterade och han är också mycket generös med storleken på kakorna. Think big, american big! Jeffree Star har över fyra miljoner följare på sociala medier och hans Youtubekanal har miljontals viewers och delas flitigt. Som person har Jeffree Star haft stor inverkan på främst unga män och andra aktiva inom hbtq- rörelsen som upptäckt smink, där inspirationen från makeupartisten bidragit till såväl mod som självförtroende.

 

”My brand is for anyone who’s fearless enough to be their own person. Let’s inspire each other to stay true to who we are and have fun doing it”.

 

Jeffree Star har dock själv aldrig haft för ambition att bli ett föredöme eller en slags role model och han är såväl slagkraftig som bitsk. Fler än en gång har hans uttalanden väckt starka reaktioner, för vilka han också fått be offentligt om ursäkt. Trots det kvarstår hans image som färgstark och hans åsiktsstyrda poster både gillas och ogillas.

 

I juli 2017 släpptes Chrome Summer Limited Edition. En vacker kollektion i kromade förpackningar och med såväl läpprodukter som nya highlighters i sortimentet. På Colorsvibe säljs kollektionen exklusivt över hela Norden under hela sommaren.  
Relaterade Inlägg

Relaterade produkter