klicka på bilden för att förstora

Kit - Summer Look

350 kr

Lata dagar på stranden med tillhörande after beach eller stadsliv med sommarkänsla. Oavsett hur du väljer att spendera din sommar så är det skönt att ha en lättare sommarmakeup med ett härligt glow. I the summer look köper du ett sommarfräscht kit med tre härliga produkter som passar utmärkt till en lätt sommarmakeup var du än befinner dig i sommar. Produkternas värde 417 kr.


Kittet innehåller:

Baked Bronzer från Milani i färgen Dolce

Proclés populära volume lip balm i färgen Pink som har en plumping-effekt.

Primer från Models Own i färgen Illuminating.


Baked Bronzer från Milani är ett solpuder som ger en snygg brun färg och ett härligt glow. Produkten kan med fördel användas över hela kroppen.

Proclés volume lip balm är ett läppcerat med plumpingeffekt. Produkten innehåller chiliextrakt vilket gör att läpparna får en plutigare form. Efter att du applicerat produkten kommer du känna att det sticker till i läpparna ett tag, det är chiliextraktet som jobbar. Ska ej användas av personer som är överkänsliga för Chili.

Primern Illuminating från Models Own har en transparant nyans som smälter in i huden och lämnar efter sig ett vackert skimmer. Produkten passar de flesta hudfärger. Används innan du lägger din foundation för att få sminket att sitta bättre. Du kan även bära primern utan att applicera foundation över. Produkten bidrar till en jämnare hudton och ger lyster.