CLICK IMAGE TO ZOOM

Hypnotic Lights Holographic Lip Topper - Beaming Light

209 kr

Add sparkle to your smile with Milani Hypnotic Lights Lip Topper. Wear on bare lips or apply over lip color for extra iridescent glow with light reflecting, prismatic shimmer that glistens as you move. Add next level dimension to your lip color by applying Lip Topper on top of your favorite cream or matte lipstick.

Water (Aqua), Calcium Sodium Borosilicate, Glycerin, Mica ( Ci 77019), Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Sorbitan Oleate, Squalane, Hydrogenated Polyisobutene, Palmitic Acid, Polysorbate 60, Tin Oxide, Flavor (Aroma), Benzyl Benzoate, Caprylyl Glycol, Hexylene Glycol, Benzoic Acid, Phenoxyethanol. +/- May Contain: Titanium Dioxide (Ci 77891), Carmine (Ci 75470), Blue 1 Lake (Ci 42090:2).

Glide the wand over lips starting at the cupid’s bow, working out towards the corners of lips. Then apply to the bottom.

Rebecka Rosengren testar Milanis vårnyheter!Rebecka Rosengren är Kalmartjejen som har bloggat sedan hon var tolv. Hon tillhör definitivt den generation som vuxit upp med en stark närvaro online och mobilen på en armlängds avstånd. Rebeckas blogg handlar om hennes liv, men också om intresset för mode, kosmetik och skönhet. Vi satte oss ned med Rebecka för att prata om makeup (såklart!) och vikten av att våga medan hon fick testa Milanis vårnyheter.


   


Milanis nya veganska Prime Protect skapar inte bara en perfekt grund för basmakeupen, utan den skyddar dessutom mot solens skadliga strålar. Den har en solskyddsfaktor på 30 och innehåller både UVA- och UVB skydd, vilket är ovanligt för en primer! UVA skyddar mot aging och UVB skyddar mot burn.

Rebecka berättar att hon sedan tonåren kämpat med sin hy. Att få till den där filterlösa perfektionen som så många eftersträvar är inte lätt. Hon föredrar en mer täckande finish som känns naturligt matt. När Milanis makeupansvarige Fredrika plockar fram Conceal Perfect Foundation i nyansen 05A, nickar Rebecka gillande.

- Jag har själv den där! Jag applicerar den med en Beautyblender, mitt favoritverktyg!

Fredrika berättar att Milanis foundations är en bästsäljare. Redan i år har försäljningen av produkten ökat 65% i Norden. Hon avslöjar också att en fuktig svamp suger åt sig mindre produkt än en torr och underlättar vid applicering. För ett jämt resultat utan skarvar, sveper Fredrika över Rebeckas ansikte med en foundationborste. En av vårens stora nyheter från Milani och kanske ett efterlängtat tillskott av alla dem som redan har märkets foundation - det pressade pudret Conceal Perfect Shine Proof Powder som kompletterar Milanis populära foundation.

- Jag började använda smink ganska tidigt, mycket på grund av min hy. Även om det är något som ger utlopp för att också vara kreativ är det viktigt för mig att dels välja produkter som passar och dels makeup som sitter bra och gör det den ska, berättar Rebecka.

Milani testar inte sina produkter på djur och en mycket stor andel av sortimentet är också helt veganskt, något som Rebecka särskilt betonar vikten av.

- Det är bra att det här uppmärksammas mer! Vad är egentligen en produkt gjord av? Jag vill kunna stå för det jag väljer att applicera på mitt ansikte och att det har producerats på ett värdigt sätt, förklarar Rebecka.


   


Fredrika arbetar vidare med lätt contouring med hjälp av Milanis Bronzer XL och lägger därefter nyheten som redan synts flitigt i bloggosfären, nämligen Hypnotic Light Powder Highlighter. Under de senaste åren har highlighters kommit stort i trendbilden och Milani har tagit fram flera som redan blivit moderna klassiker. I vårens kollektion ligger fokus på djup och 3D- effekt. Fredrika applicerar nyansen Luster Light både på höga ansiktspunkter, men också som ett komplement till ögonskuggspaletten Basic Mattes.

- Wow! Den skiftar mellan champagne och laxrosa, utbrister Rebecka när hon ser den i spegeln.

Ljuset träffar precis rätt och tar fram lyster och glöd utan att det blir för kraftfullt eller blankt. Fredrika är noga med att poängtera att en highlighter ska addera ”det lilla extra” till looken, inte dominera den. En mindre kraftig borste vars strån inte är så täta, exempelvis en fanbrush, kan vara en god investering när det råder highlighterfeber.


   


Rebecka har plockat upp Milanis stora brynnyhet, Stay Put Brow Pomade Pencil, en naturlig uppföljare till Milanis omtyckta pomade Stay Put Brow. Fredrika förtydligar att dess formula beskrivs som ”bouncy”, eller studsig och att det gör den lätt att arbeta med. Rebecka har en trendig, mycket dov och askig blond nyans på sitt hår, så Fredrika väljer den ljusaste färgen 01, Soft Taupe.

Nu har vi kommit till det roliga, läpparna! Rebecka avslöjar lite generat att hon tycker att det är svårt med läpprodukter.

- Jag skulle gärna använda dem, men det är inte lätt att få till rätt nyans och ett hållbart resultat, menar Rebecka.


   


Rebecka börjar med att testa Keep It Full Nourishing Lip Plumper i nyansen Moonlight. Den har en lätt volymgivande effekt som kan kännas lite kylande på läpparna. Moonlight har en transparent bas med ett fint 3D-glitter.

- Den smakar nästan lite mint! Dessutom känns den väldigt återfuktande med en lätt formula som inte kladdar, säger Rebecka.


   


Därefter plockar Rebecka upp Amore Shine Liquid Lip Color i nyansen Delight. Den är otroligt pigmenterad och täcker Rebeckas läppar i ett svep och lämnar hennes läppar glansiga och återfuktande. Fredrika förklarar att applikatorn är lite speciell eftersom den är framtagen för att dosera rätt mängd produkt på läpparna samt gör det enklare att följa läpparnas naturliga konturer. Om man önskar mer definierade läppar eller känner sig lite ovan med att applicera läpprodukter är det fördelaktigt att applicera en läppenna under. Fredrika tipsar om Milanis Anti-Feathering Lipliner som är transparent och därmed passar alla färger!


   


Vi är återigen tillbaka på det här med mod. Hur smink kan bli både ett verktyg i vardagen för att dölja, men också för att framhäva. Rebecka har fina, naturliga läppar med en tydlig kontur och mycket egen färg, vilket är lite ovanligt. Fredrika bestämmer sig därför för att våga testa med en lite mer kraftfull nyans till den annars skira looken med mycket fokus på ljus. Matte Glam, nr 65 i Milanis klassiska läppsiftslinje, ger god täckning med en matt yta. För att våga ta ytterligare ett steg och skapa en metallisk och mer trendig finish, applicerar Fredrika en Holographic Light Lip Topper i färgen Beaming Light 05, en av vårens mer lekfulla produkter. Att ”toppa” ett favoritläppstift skapar en helt ny känsla där den glimmande 3D- effekten ger det där djupet som ligger så rätt i tiden.

- Det här var verkligen coolt, säger Rebecka och sträcker på sig. Sedan skrattar hon säger, när ska jag vara så här vågad? Att smink inte ska handla om något som ska bäras, utan när. Det är ju trots allt ett sätt att uttrycka på utsidan, vem man är på insidan. Något dagens influencers, som Rebecka, är modiga nog att dela.Products related to this post

Related Posts