Klicka på bilden för zoom

Pretty Puffs - Green Tea

99 kr

Konjaksvamp är en av naturens mest effektiva verktyg för att rengöra huden. Denna härliga kuddliknande naturliga svamp gör skonsamt rent huden samtidigt som den exfolierar bort döda hudceller. Din hud kommer se fräsch och ren ut med en babymjuk känsla. Det tillagda naturliga gröna teet är rikt på antioxidanter och hjälper till att förbättra hudtonen efter att huden utsatts för UV-ljus.

Detta är en fantastisk svamp som är full med naturliga vitaminer, mineraler och fettsyror som är bra för huden. Svampen rengör och tar bort smuts och olja. Den hjälper till att ta bort pormaskar samt exfolierar huden. Den är 100% naturlig och innehåller inga konserveringsmedel.  Grönt te har många fördelaktiga egenskaper. Det är rikt på ployfenoler, innehåller mycket antioxidanter som skapar ett skydd för huden, är antiinflammatoriskt samt återfuktar. 

100% naturligt fiber från konjakrot och grönt te.Skölj alltid ur svampen innan du använder den. Blöt svampen tills den har expanderat. Med cirkulära rörelser rengör du ansiktet och halsen med hjälp av svampen. För bästa resultat, använd din favoritrengöringskräm från Doll Face. När du är klar låter du svampen torka, när det är dags att använda den igen blöter du svampen på nytt.