klicka på bilden för att förstora

Pretty Puffs - Charcoal

99 kr

Naturens mest effektiva rengöringsverktyg. Denna rengörande svamp är helt gjord på naturliga konjakfibrer med tillsatt naturligt bambukol. Den mjuka svampen gör rent på djupet och tar bort smuts samtidigt som det mineralrika bambukolet hjälper till att detoxa porerna genom att avlägsna överskottsolja och bakterier. Konjakrot innehåller mycket härliga vitaminer, mineraler och antioxidanter som är bra för huden. Svampen är helt naturlig och innehåller inga konserveringsmedel.

100% naturligt konjaksfiber och bambukol.

Skölj alltid ur svampen innan du använder den. Blöt svampen tills den har expanderat. Med cirkulära rörelser rengör du ansiktet och halsen med hjälp av svampen. För bästa resultat, använd din favoritrengöringskräm från Doll Face. När du är klar låter du svampen torka, när det är dags att använda den igen blöter du svampen på nytt. 

Vi pratade hudvård med Josephine Kyllerman!Josephine Kyllerman, även känd som josephinessmink.se i sociala medier, är en utbildad makeupartist som driver många inspirerande, kreativa och genomtänkta sociala kanaler: instagram, YouTube och en blogg! Josephine gör allt! Hon skriver välformulerade och ingående recensioner och skönhetstips på bloggen, tar proffsiga bilder som hon postar på instagram och skapar informativa och djupgående sminktutorials på sin YouTubekanal. Med andra ord, hon är en person som verkligen brinner för smink och skönhet - precis som oss! Så vi kände att det är Josephine man ska prata skönhet med! Så vi ställde några frågor till henne gällande hudvård!

Berätta om din relation till hudvård!

- Min relation till hudvård är väldigt bra idag, för några år sedan tyckte jag att det var svårt och ganska tråkigt men desto mer kunskap jag fått om varför och hur man ska behandla sin hud, desto roligare tycker jag att det är. Jag älskar att jag kan se och känna resultat av mina hudvårdsprodukter och det gör att jag fortsätter utforska den oändliga hudvårdsvärlden. 

Har du någon hudvårdsrutin? Om ja, hur ser den ut?

Jag har en rutin för morgonen och en för kvällen. Dagtid har på mig väldigt mycket smink och jag vill att allt ska tvättas bort ordentligt så att jag går och lägger mig helt ren. Därför går jag först in med en oljerengöring som löser upp majoriteten av sminket, sedan går jag in med en mildare gelé för att tvätta bort det sista. Jag använder även en toner för att återställa PH-balansen efter dessa tvättar. Sedan kör jag med serum, en fetare nattkräm (man ska aldrig glömma nattkräm!) och en ögonkräm. På morgonen använder jag en lättare tvätt, oftast ett micellar water för att rengöra och ta bort olja som kommit fram under natten. Jag älskar gelébaserade krämer och det använder jag på morgonen, både i serumväg och dagkräm, och ögonkräm är ett måste! Anledningen till att jag använder gelékräm på dagen är att det lägger sig som en så himla bra bas under sminket. Jag använder även både rengörande och återfuktande ansiktsmasker ca 5-6 gånger i veckan.

Är hudvård viktigt för dig? Varför/varför inte?

Hudvården är superviktig för mig! Jag vill känna mig bekväm med min hud när jag går utan smink men jag vill också att mitt smink ska lägga sig fint på huden när jag väl sminkar mig.

När började du med hudvård?

Jag började med hudvård när jag var ca 15 år, då var det nog enbart rengöring om jag inte minns fel, kanske någon lättare kräm. Jag hade aldrig problem med akne eller liknande som tonåring, finnarna kom efter att jag fyllt 22, så min hud behövde inte mer än fukt när jag var yngre.

Vad är viktigt för dig när det gäller hudvård? T.ex. bra ingredienser, ett speciellt varumärke, anti-aging produkter, återfuktning eller något annat?

Det viktigaste när jag väljer hudvård är att de är effektiva och faktiskt gör vad de utlovar. Jag gillar milda anti-age produkter eftersom jag närmar mig 30, men jag vill även att de ska vara skonsamma mot min hud och ge mycket fukt, vilket de flesta produkter är idag. De får gärna vara cruelty-free.

Vad är din relation till ansiktsmasker?

Jag ÄLSKAR ansiktsmasker! Arkmasker, skummande masker, gelémasker, djuprengörandemasker, serummasker, over night-masker, jag kan inte välja vilka som är mina favoriter! När jag har tiden på morgonen så lägger jag alltid en arkmask från Starskin, de är ett superbra förberedande steg innan makeup. Annars så försöker jag att lägga någon typ av exfolierande eller rengörande mask 2 gånger i veckan, när man slappar framför TVn och de andra dagarna boosta huden med fukt och vitaminer. 

Vi på Colorsvibe såg att du hade listat Doll Face Soothe Serum som din favorit i februari! Har du testat fler produkter från hudvårdsmärket Doll Face? Vad är din uppfattning och åsikt om Doll och deras produkter?

Jag har hunnit testa Doll Face djuprengörande ansiktsmask och jag ÄLSKAR den! Den är effektiv men inte uttorkande för min torra kombohud. Den luktar gott och har en skön konsistens. Jag tycker verkligen att förpackningarna är superfina på deras produkter och för mig är förpackningen och presentationen nästan lika viktig som själva produkten. De har en ungdomlig och härlig approach som jag gillar. Jag har redan hunnit spana in två produkter som jag är sugen på att testa härnäst, deras Anti-oxidant Protective Moisturizer och deras Iluminating Face Polish, det verkar vara två produkter helt i min smak!

Har du några skönhetstips att dela med dig av?

Det bästa skönhetstipset jag har (som egentligen är ganska tråkigt och självklart haha) och som jag vet fungerar är att vara snäll mot din hud! Det finns inga genvägar, inte ens makeup lägger sig bra på en hud som man inte tar hand om, så gör det. Boosta huden med fukt, även den oljiga huden. Fukt gör så otroligt mycket som man inte tänker på. Se till att ALDRIG gå och lägga dig med smink, även om du är så trött att du inte vet vart du ska ta vägen. Ett annat tips är att alltid använda en separat dag och nattkräm. De finns till av en anledning och det är p.g.a. att de gör olika saker, dagkrämen skyddar huden under dagen och nattkrämen bygger upp den under natten, så även om det är dyrare med två krämer så finns de till för att hjälpa din hud både dag och natt.

Relaterade produkter