klicka på bilden för att förstora

Pretty Puffs - Charcoal

99 kr

Naturens mest effektiva rengöringsverktyg. Denna rengörande svamp är helt gjord på naturliga konjakfibrer med tillsatt naturligt bambukol. Den mjuka svampen gör rent på djupet och tar bort smuts samtidigt som det mineralrika bambukolet hjälper till att detoxa porerna genom att avlägsna överskottsolja och bakterier. Konjakrot innehåller mycket härliga vitaminer, mineraler och antioxidanter som är bra för huden. Svampen är helt naturlig och innehåller inga konserveringsmedel.

100% naturligt konjaksfiber och bambukol.

Skölj alltid ur svampen innan du använder den. Blöt svampen tills den har expanderat. Med cirkulära rörelser rengör du ansiktet och halsen med hjälp av svampen. För bästa resultat, använd din favoritrengöringskräm från Doll Face. När du är klar låter du svampen torka, när det är dags att använda den igen blöter du svampen på nytt. 

Care about skin care!

Vi intervjuade nittonåriga Stockholmstjejen Karolina som just nu syns i flera kampanjer för vårt hudvårdsmärke Doll Face.


Hej Karolina! Vad är din relation till smink?

Jag älskar smink! Folk i skolan brukade alltid fråga mig hur jag orkar sminka mig varje dag, men att sminka sig på morgonen för mig, är som en extra kopp kaffe där jag inte bara vaknar till utan också väcker min kreativa sida.”
Har du modellat tidigare?

Jag har modellat flera gånger innan, mycket för fotografer som behövde bygga ut sin portfolio och sökte nya modeller och lite för instagram och reklam.”


Appropå Instagram, vart kan man följa dig?

Jag har två Instagramkonton, det ena som för det mesta innehåller bilder på mig (@cleo.giedz) och den andra där jag lägger upp min fotografi (@purplefrown).”Har du några skönhetstips att dela med dig av?

"It’s all about that base! Jag har alltid minst två foundations i min sminklåda, en som är anpassad till vinterhudfärg (alltså ganska ljus) och en som är anpassad till den mörkaste solbrännan brukar få på sommaren. Jag får därmed alltid den perfekta nyanser för alla månader där emellan!"


Vill du också testa att modella för Colorsvibe eller något av våra märken? Maila bilder, en kort och konret presentation om vem du är, vart du bor och varför du skulle tycka att detta var roligt till [email protected] så lägger vi till dig i vår lista.