klicka på bilden för att förstora

Highlighter - Beverly Hills

369 kr

OFRAs highlighters är riktiga WOW-produkter med sitt fantastiska pigment som fångar ljuset i rätt lägen och lyser upp dina vackra ansiktsdrag!

Skäm bort dig med denna highlighter som har oändliga möjligheter tack vare sin praktiska 5-i-1 förpackning. Använd nyanserna individuellt eller blanda dem tillsammans för att maximera ditt glow! Är du en jetsetter och har begränsat med plats i resväskan? Använd Beverly Hills som både en highlighter och ögonskugga!

Beverly Hills har fem bländande nyanser: En nyans med guldiga och bronziga toner, en rosa nyans med kalla toner, en vit nyans som påminner om pärlemor, en nyans med neutralt skimmer och en nyans med toner av rosa och persika. Beverly Hills passar alla hudtoner tack vare det noga urvalet av nyanser!
MICA, ZINC STEARATE, NYLON-12, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, MAGNESIUM ALUMINUM SILICATE, SILICA, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, DIMETHICONE, ETHYLENE/ ACRYLIC ACID COPOLYMER, PHENOXYETHANOL, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, ETHYLHEXYLGLYCERIN. MAY CONTAIN: CI 77891, CI 77492,CI 77491, TITANIUM DIOXIDE, IRON OXIDES.

Applicera highlightern på de höga punkterna i ansiktet, såsom kindbenen, nästippen, över ögonbrynet, amorbågen och under ögonbrynsbenet, för att framhäva dina ansiktsdrag samt skapa en strålande och glödande hud. Vill du ha ett riktigt KABAM-glow? Fukta din sminkborste med en setting spray innan du applicerar highlightern!