klicka på bilden för att förstora

Best Lash Extreme Mascara - Black

79 kr

Skapa va-va-voom fransar med Best Lash Extreme Mascara från Jordana! Borsten plockar upp precis rätt mängd produkt och applicerar ett jämt lager och separerar varje ögonfrans. Applicera ett extra lager för 3-D volym! Best Lash Extreme Mascara har en lång hållbarhet så du inte behöver oroa dig över att den smular och lägger sig som ett lager under dina ögon. 
Water (Aqua), Beeswax (Cera Alba), Iron Oxide (CI 77499), Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax (Cera Carnauba), Cichorium Intybus (Chicory) Root Extract (Cichorium Intybus Root Extract), Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Wax (Helianthus Annuus Seed Wax), Stearic Acid, Palmitic Acid, Propanediol, Triethanolamine, Polyamide-5, Phenoxyethanol, Galactoarabinan, Caprylyl Glycol, Aminomethyl Propanediol, Potassium Sorbate, Caesalpinia Spinosa Gum, Acacia Senegal Gum (Acacia Senegal).

Börja vid rötterna av ögonfransarna och svep borsten uppåt genom fransarna.

Alexandra testar Jordana!


I december 2017 lanserades det populära varumärket Jordana på Colorsvibe och det har varit riktigt kul att få packa upp och swatcha alla nyheter! Men vi insåg att vi behövde en erfaren bloggare för att ge liv till Jordanas sortiment! Så vi tyckte att Alexandra, som driver skönhetsbloggen awamakeup, skulle passa perfekt! En snöig eftermiddag i december kom Alexandra till vårt kontor för att testa och göra en look med produkter från Jordana. Följ med hennes look steg för steg!

   

Steg 2: För att skapa definition applicerade Alexandra Sculpt N' Go Creamy Contour Stick i nyansen Light. Med sin stick-formula var det enkelt att skulptera ansiktet utan att behöva en pensel. Alexandra använde bara en makeupsvamp för att mjuka upp kanterna. 

Steg 1: Alexandra började med basen genom att applicera Complete Cover 2-in-1 Concealer & Foundation med hjälp av en makeupsvamp för att jämna ut huden och täcka olika problemområden. 


  

Steg 3:
Till ögonen använde Alexandra olika paletter från Made To Last Eyeshadow Collection. För att definiera ögongloben och skapa definition till ögonlooken använde hon paletten Make Me Matte. Alexandras favorit var paletten Plumbelieveable som har ett lila färgschema! 


   

Steg 4: Alexandra applicerade Best Lash Extreme Mascara för att ge ögonfransarna både volym och längd!

Steg 5: Till ögonbrynen använde Alexandra först Quickbrow Micro Brow Pencil för att skapa fylliga och definierade ögonbryn. För att sätta dem på plats applicerade hon Fabubrow Shape & Set Gel.


  

Steg 6: För att ge lite färg till ansiktet svepte Alexandra Blush Powder i nyansen Tawny Beige över kinderna, vilket blev en ny rougefavorit för Alexandra!


Steg 7: Till läpparna valde Alexandra att applicera Sweet Cream Matte Liquid Color i nyansen Crème Brulee!


Steg 8: Looken är klar! Så fint!

Produkter relaterade till detta inlägg

Relaterade Inlägg

Relaterade produkter