Om Oss

Colorsvibe är en webshop för alla beautynördar som älskar makeup och hudvård! Colorsvibe erbjuder internationellt efterfrågade skönhetsmärken som endast är cruelty free – för en better vibe! Större delen av sortimentet är dessutom veganskt, vilket innebär att produkterna inte innehåller ingredienser med animaliskt ursprung. Hurra!

Colorsvibe har en ambition att förändra skönhetsbranschen och bryta normer genom att inkludera alla beauty geeks! Via våra sociala medier har vi en öppen och pågående konversation med våra följare. Vi brukar även arrangera modelljakter där våra följare får chansen att vinna roliga fotograferingar som vi sedan använder i våra marknadsföringskampanjer! På så sätt är våra följare en del av oss! 

Som liten aktör i branschen har vi ingen ambition att konkurrera med de stora aktörerna. Vi låter gärna vår webshop vara ett show room och är öppna för att shopping online måste få ske när man vill, hos vem man vill. Vi vill dock gärna kunna erbjuda möjligheten att testa nya varumärken som ofta återfinns internationellt via oss och därmed låta det globala också bli lokala.

Vi kan alltid garantera att produkter du köper hos oss är 100% äkta då vi tar in vårt sortiment direkt från den auktoriserade distributören Everdea. Med ett brett kontaktnät har vi en god utgångspunkt att också bedriva distribution och handel via återförsäljare genom Everdea. Är du återförsäljare och vill sälja något av våra varumärken, är du varmt välkommen att kontakta [email protected]

 

Om Everdea

Everdea är ett mindre, familjedrivet bolag som sedan 1991 verkar inom skönhetsbranschen genom distribution och marknadsföring av internationellt efterfrågade varumärken. Huvudkontoret ligger i Nacka Strand i Stockholm och genom colorsvibe.se samt colorsvibe.pl bedriver bolaget också e-handel i norra och östra Europa. Everdea har giltiga avtal med samtliga leverantörer och tar frågan om kvalitet seriöst. Önskar du komma i kontakt med Everdea, maila gärna [email protected] alterantivt [email protected] om du är journalist, skönhetsskribent eller på annat sätt verksam inom kosmetik.


COLORSVIBE | Cylindervägen 12  | SE-131 28 Nacka Strand | Sweden | ORG.NR: 556476-6466